Bokföring, redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, allt inom lön, fakturering

Om företaget

J.A. Lön och Ekonomi är en konsultfirma som kan utföra alla arbetsuppgifter inom ekonomi- och personalavdelningen eller hjälpa till efter önskemål. Löpande bokföring,  momsredovisning, deklaration, bokslut och årsredovisningar. Det kan gälla allt ifrån hantering av hela löneprocessen, upprätta anställningsavtal eller hjälp vid arbetsrättsliga frågor. 
 

Företaget håller sig kontinuerligt à jour med skattefrågor. Detta för att kunna ge den professionella servicen och kvaliteten på arbetet som krävs.

Mina uppdrag kan utföras från mitt kontor eller ute hos kund.

Varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig!

Historia

Företaget startade 2015. Jag har många års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och lön, bl.a. på NCC Construction Sverige AB.

Eftersom jag tycker om att arbeta och driva företaget själv,  men ändå kunna ha hjälp av andra så är J.A. Lön och Ekonomi lokaliserat i ett kontorshotell, där jag samarbetar med andra redovisningskonsulter.

Sedan starten för 2 år sedan har företaget vuxit och antalet kunder ökar stadigt. Detta ligger helt i linje med mina visioner för företaget och om att kunna utvidga i framtiden.

Om mig

Mitt namn är Jessica Andersson och jag är utbildad redovisningskonsult och lönekonsult. För mig är det viktigt att i mitt arbete kunna erbjuda bra service och kvalitet till mina kunder, vilket innebär att du som kund alltid kan räkna med att jag gör det där lilla extra och hittar flexibla lösningar på problem som kan uppstå.