Om oss

OM OSS

J.A. Lön och Ekonomi är en konsultfirma som kan utföra alla arbetsuppgifter inom ekonomi- och personalavdelningen eller hjälpa till efter önskemål. Löpande bokföring,  momsredovisning, deklaration, bokslut och årsredovisningar. Det kan gälla allt ifrån hantering av hela löneprocessen, upprätta anställningsavtal eller hjälp vid arbetsrättsliga frågor. 

Företaget håller sig kontinuerligt à jour med skattefrågor. Detta för att kunna ge den professionella servicen och kvaliteten på arbetet som krävs.

Våra uppdrag kan utföras från vårt kontor eller ute hos kund.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Historia

Företaget startade 2015. Jag har många års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och lön, bl.a. på NCC Construction Sverige AB. Eftersom jag tycker om att arbeta och driva företaget själv,  men ändå kunna ha hjälp av andra så är J.A. Lön och Ekonomi lokaliserat i ett kontorshotell, där jag samarbetar med andra redovisningskonsulter. Sedan starten 2015 har företaget vuxit och antalet kunder ökar stadigt. Detta ligger helt i linje med mina visioner för företaget och om att kunna utvidga i framtiden.